Over mij

cropped-cropped-cropped-cropped-luukprofiel1112.jpg

Het was maart 2009. Ik stond in de stromende regen langs een zompig voetbalveld in Eefde. Het waaide, mijn paraplu was binnen een kwartier kapot. Ik noteerde elke gele kaart, elke kans, elke overtreding en elke minuut dat het gebeurde. De inworpen liet ik zitten.

Met onleesbare aantekeningen door de uitgelopen inkt stapte ik na de wedstrijd schutterend op de voetbaltrainer af. Of hij tevreden was. Was-ie niet. Het werd een bloedeloze 1-1 in de zaterdag vierde klasse Oost. Zijn ploeg zakte naar de eennalaatste plaats in de competitie. Echt zorgen maakte de trainer zich niet. Eefde kon niet degraderen, want er was geen lagere klasse.

Terug op de redactie van De Stentor lachte de chef om mijn aantekeningen. ,,Je schrijft te veel op”, zei hij. ,,Je moet letten op de verhalen om de wedstrijd heen.” En dus opende ik mijn verhaal met een beschrijving van het weer.  Een parel van een sportverslag werd het niet. Toch denk ik met een glimlach terug aan die zaterdag. Op die dag wist ik dat ik wilde schrijven.

Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een veelzijdige tekstschrijver en journalist. Met een vlotte, luchtige schrijfstijl creëer ik verhalen voor verschillende media, bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland.

Ik combineer een scherp analytisch vermogen met creativiteit en oog voor details. Geen enkel verhaal is hetzelfde.

Meer weten? Neem contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s